ontwerp en realisatie: CreaBea [interactieve] Vormgeving

Dutch Diamond staat op de kaart !!

Wat is er een hoop gebeurd de afgelopen twee maanden !! Allereerst de lancering van de nieuwe website www.dutchdiamond.net met daaraan gekoppeld facebook, linkedin en de single "Hello again" met een youtube clip. De reacties zijn heel positief en mooi, vooral op de clip die is opgenomen s'morgens vroeg op de Dam in Amsterdam. Dit was heel bijzonder om te mogen en kunnen doen!

Daarnaast heb ik veel optredens gedaan door het hele land van Hardenberg tot Kudelstaart, van Amsterdam tot Ermelo overal waren de reacties super.

Afgelopen weekend was het hoogtepunt qua optredens als Dutch Diamond. Dit aangezien ik twee keer mocht zingen voorafgaand aan de concerten van Neil Diamond in de Zigo Dome, bij cafe Baco! De echte fans stonden daar met het mooie weer te genieten. De leuke reacties geven mij de bevestiging dat ik de juiste weg ben ingeslagen met dit mooie repertoire. 

Kortom de komende maanden ga ik dit verder uitbouwen maar blijf uiteraard de combinatie maken met de optredens onder mijn eigen naam.

Wie weet tot bij een optreden !

Groetjes, Rick 

terug