ontwerp en realisatie: CreaBea [interactieve] Vormgeving

Contact

Live muziek en garantie voor feest: Zanger Rick van der Kroon
Op zoek naar een goede zanger en geweldige entertainer voor je bedrijfsfeest, bruiloft, openingsfeest, café of andere horecagelegenheid? Rick is een veelzijdige artiest en heeft jarenlange ervaring met (bedrijfs)feesten en partijen. Rick weet precies hoe je een feestje bouwt en mensen aan het dansen krijgt. Zijn repertoire bestaat uit een mix van nederlandse muziek en bekende engelstalige nummers, bekijk zijn repertoire

Mogelijkheden optreden
Bij een live optreden van Rick zijn er verschillende mogelijkheden. Een live optreden van Rick duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. Maar ook een avondvullend programma met een optreden in combinatie met een DJ is mogelijk. Rick werkt samen met de allerbeste geluidsmensen uit het vak om de kwaiteit van zijn optredens te garanderen. Alle boekingen worden persoonlijk afgehandeld, zonder tussenkomst van een extern bureau.Rick is in staat een passend live optreden te verzorgen voor een betaalbare prijs.

Voor boekingen, prijzen en informatie over beschikbaarheid kun je terecht bij:

Rick Company       kvk 32093037                           

Telefoon: 06 27 07 59 82
info@rickvanderkroon.nl

Of vul onderstaand formulier in en Rick neemt zo spoedig mogelijk contact op om je wensen en de boeking per soonlijk door te spreken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Rick en zijn optredens!

gegevens aanvrager
voornaam
achternaam
adres
postcode
plaats
telefoon
mobiel
e-mailadres
gegevens van het feest
gewenste datum
lokatie
plaats
gewenst tijdstip
verwacht aantal gasten
soort feest
extra
extra informatie of verzoeken
 
 

Op de hoogte blijven via nieuwsbrief of SMS?

Meld je dan hieronder aan!

jouw gegevens
voornaam
achternaam
plaats
mobiel nummer
e-mailadres